אודות טוני וספה

הכל התחיל בשנת 2007, אחרי ביקור מקרי בפיצרייה שכונתית ברובע טרסטרוורה שברומא. התאהבנו בפיצה המקומית והחלטנו שחייבים לפתוח פיצרייה כזאת בישראל.

על מנת ללמוד את רזי הכנת הפיצה ובעיקר את הסוד השמור של מתכון הבצק בפיצה, השף ליאון אלקלעי נסע לאיטליה וחזר עם כל הטעמים הנפלאים חומרי הגלם הכי איכותיים.

הסניף הראשון של טוני וספה נפתח ב-2007 בצפון רחוב דיזינגוף בתל אביב, ומאז ועד היום שינתה הרשת את כל מה שהעיר תל אביב ידעה על פיצות.

כיום מונה הרשת ארבעה סניפים (רוטשילד, הארבעה ואלנבי בת"א וסניף בהרצליה) ומשרתת כ-600 לקוחות בממוצע בכל סניף, מדי יום.

הסניפים פתוחים כמעט בכל ימות השנה ועד השעות הקטנות של הלילה. פיצה טוני וספה צפויה להתרחב לערים נוספות בישראל.

לאחרונה, הפיצה הכי טובה בתל אביב מציעה שירות משלוחי פיצה. למשלוח פיצה בת"א ניתן להזמין בסניף הארבעה, למשלוחי פיצה בהרצליה ניתן להזמין בסניף שנקר הרצליה.

בטוני וספה כ-18 סוגי פיצות משתנות, היוצאות מן התנור ללא הפסקה לאורך כל היום והלילה. את הפיצות אנחנו מכינים מחומרי גלם מעולים המיובאים מאיטליה ובין התוספות אתם יכולים למצוא פיצה פורטובלו, פיצה ארטישוק, פיצה בייקון, פיצה בטטה מוצרלה, פיצה טבעונית ועוד. אצלנו לא אוכלים משולשים או מנה בגודל קבוע. אתם בוחרים את גודל החתיכה ומחיר הפיצה נקבע לפי משקלה.

מלבד הפיצות המצוינות, הרשת ידועה בזכות העובדים והוייב הפרוע המאפיין אותה. אנחנו מעסיקים כ-150 מצעירי העיר בסניפים השונים. במהלך השנים הפכו סניפי הרשת למוקדי בילוי לצעירים והם מקושטים בציורי קיר אמנותיים.

 

רשת טוני וספה הוקמה על ידי טל שטרן (טאקריה, מגזינו), השף ליאון אלקלעי והמסעדנים הוותיקים יורם וארי ירזין כחלק מקבוצת ירזין המונה, בין השאר, את המסעדות זוזוברה (אסייתי), קפה איטליה ומגזינו (איטלקי) וטאקרייה (מקסיקני).

רעבים? הזמינו מהסניף הקרוב אליכם